JUF LEMMERT van LBO BEEKHUIZEN met PENSIOEN | Jesus Students

JUF LEMMERT van LBO BEEKHUIZEN met PENSIOEN

We hebben op 1 februari 2019 afscheid mogen nemen van Juf lemmert.

Juf lemmert is 16 jaren lang Directrice geweest op LBO Beekhuizen. We zijn haar enorm dankbaar voor haar jarenlange ondersteuning in goede en minder goede tijden. Ze heeft als Hoofd van de school ons de afgelopen 16 jaren de ruimte gegeven om door middel van de celgroep van de Jesus Students de leerlingen te bereiken met het Evangelie.

Deze dag is begonnen met een bemoediging van Pastor Steven Reyme gevolgd door de verschillende voordrachten van leerlingen en leerkrachten van deze school, daarna hadden we de felicitaties van Collegas en Ex Collegas van Juf lemmert. De Dag werd opgeluisterd met The Jesus Students Band. (o.l.v. Lydia Sengwai: lead Vocal, Back Vocals: Ramesa Maayen, Immanuel Mijnals en Janice Huur, Basist Bouqui Jeroe, Drummer Ngwete Givien en Organist Henok Misidjan)

Verder hadden we ook nog een woord van dank van Nataly lemmert naar haar moeder toe. Na de Speech van Juf lemmert werd deze dag geeindigd met muziek van The Jesus Students band. We kijken terug naar een succesvolle dag en wensen Juf lemmert een gezegende pensioen toe.